Majoros Dániel


Majoros Dániel
Vezető oktató

A zeneiséget tartom a legfontosabbnak, az alap technikák és kreativitás mellett. Élményt adni, naprakészen a legújabb irányzatokból, mint az Urban Kiz és Urban Tarraxa: Ezért jött létre a FreshKizz Vibes! Mottóm: tanulj mindenkitől és vidd magaddal azt, ami tetszik, amivel azonosulni tudsz.

2013 nyarán meghallottam az első kizomba számot megtetszett a ritmusa, a lüktetése. A zene elvarázsolt és nem sokkal később már egy kizomba kurzuson találtam magam. Szépen lassan megismerkedtem ezzel a világgal és kultúrájával. Több itthoni oktatónál is megfordultam. Ezután az egyik budapesti iskola csapatának tagja lettem taxitáncosként, ez új lendületet adott. Számomra szenvedéllyé vált ez a különleges páros tánc.


2017 végén sikeres oktatói vizsgát tettem. Azóta már oktatóként is fontosnak tartom a legnagyobb elhivatottsággal és precizitással továbbadni a megszerzett tudást, technikákat, szemléletet. 2018-tól lehetőséget kaptam, illetve hívnak külföldre is taxitáncosként, igazán jól esik ez az elismerés.
2018-ban meghívtak egy nemzetközi csapatba, a holland Kizz Rydersbe, amelynek jelenleg is aktív tagja vagyok. Fantasztikus élmény magyarként egy nemzetközi táncos csapat része lenni!

Ha külföldi tanárokra gondolok, akik nagy hatással voltak rám, akkor ők jutnak eszembe:
Albir, Laurent Yìshù, Adeline, Ronie Saleh, Edo (Dj Ghostface) & Denise, Kristofer Mencák, Kike & Pepa, Lloyd (Mode Zero) Pierre-Yves & Sarah, Azzedine, Val'r & St'Effy.

Megismerkedésem a kizombával rengeteg új barátot és örömöt adott, újabban a zene és tánc iránti elhivatottságomból mixtapek és saját zeneszámok is születnek.